top of page

Support Group

Public·7 members
Austin Howard
Austin Howard

Xina Crea Dos Policies Virtuals A InternetSin embargo, los más de 1400 millones de habitantes de China navegan en la internet nacional, donde se han creado alternativas locales que ofrecen la mayoría de servicios que se encuentran en el extranjero: Baidu es Google, Weibo es Twitter, WeChat es Facebook, Instagram y WhatsApp, Alipay es PayPal, Youku es YouTube, y la lista continúa.
Xina crea dos policies virtuals a InternetEls sistemes electrònics que s'utilitzen per jugar a videojocs són coneguts popularment com a plataformes i poden anar d'una computadora a un giny especialment creat per a això, com les videoconsoles o les màquines recreatives, passant per telèfons mòbils (smartphones) i altres dispositius electrònics. Respecte al programari, aquests poden ser enregistrats en algun mitjà d'emmagatzemament (com un cartutx, una targeta, un disquet, un CD, etc.) per a ser executats en un aparell específic o descarregats en línia i sense cap suport físic. Els videojocs poden ser per a un jugador o per a diversos jugadors (multiplayers en anglès) i es poden jugar directament a l'ordinador o consola o via internet (videojocs en línia).


Els videojocs s'han fet molt populars al llarg de la història, però actualment no se sap amb certesa quin a set el primer videojoc, ja que, la paraula en si de "videojoc" ha anat variant a la història i antigament ningú arribaria a pensar que es podia crear un joc per internet. Es parla que abans que es creés el primer videojoc ja estaven molts d'ells inventats en format de programes de càlcul, pràctiques de programadors (com el tres en ratlla) i fins i tot algun intent d'experiment científic.[cal citació] 350c69d7ab


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

  • Janet Gee
    Janet Gee
  • Parker Peterson
    Parker Peterson
  • Внимание! Админ Рекомендует
    Внимание! Админ Рекомендует
bottom of page